Светосавски бал у Подгорици

Светосавски бал у Подгорици

И ове године, стара и добра традиција града Подгорице и њених житеља се наставља, а та традиција је управо оличена а и обновљена у Светосавском балу.

Наиме, још са почетка двадесетог вијека, сав се вјерни народ тога времена у Подгорици, заједно са својим народним првацима, пастирима и архипастирима окупљао након претходно одржаног низа светосавских свечаности, организујући тим поводом Светосавски бал, који је на један најљепши начин - баш као и сада, напослијетку заокруживао прослављање и поштовање Светога Саве, кроз заједницу, кроз саборност, кроз пјесму и весеље.

​Овога пута, Светосавски бал, у свом трећем обновљеном издању у 21. вијеку,  по организацији и садржају надмашује сам себе, па се културни и забавни програм Светосавског бала чини заиста изванредним и авангардним.

​Овогодишњи програм Светосавског бала чине :

- гудачки квартет под вођством концерт мајстора г. Вилија Фердинандија
​- проф соло пјевања Тијана Блечић и проф клавира Анђела Ђуровић
​- плесни клуб ''Сонриса''


​Док ће се за сјајну атмосферу побринути реномирани пјевачи : Бане Недовић, Игор Ђуровић као и ексклузивни гост вечери, један од највећих извођача на овим просторима : Мирослав Илић.

Светосавски бал ће се одржати у свечаној сали ''Имања Књаз'', у недјељу, 5. фебурара са почетком у 20 часова.
Улазнице за Светосавски Бал (по цијени од 25 ) можете купити у Сувенирници Саборног храма Христовог Васкрсења у Подгорици.
​(у цијену улазнице су укључени вечера и неограничена конзумација пића)


Добро дошли !